Očima trenéra: zápas v Kralupech (AFC)

Kralupy - 25.10.2009 jsem se zúčastnil mistrovského utkání A týmu v Kralupech.

Utkání začíná v 18:00. K mému údivu naše mužstvo přichází na palubovku 5 minut před výkopem.

Několik jedinců se rozcvičuje tím, že si sedne na lavičku a diskutuje. Další dva se snaží rozcvičit, zbylí dva rozcvičují gólmana střelou "bodlem" z osmi metrů. Utkání začíná.

Náš útok nesmyslně napadá obránce soupeře, čímž vzniká obrovská díra mezi útokem a obranou. (V naší obraně dva nejpomalejší hráči.) Soupeř nám dává gól za gólem. Několik jde na vrub gólmana. Ve 12. minutě prohráváme 8:1 a je po utkání. V této fázi naši borci připomínají ranní návrat s "Dandy baru". Poločas končí 9:1. S tímto futsalem by naše mužstvo nemohlo hrát ani 1. třídu na okrese.

O poločase se mužstvo přeskupilo, což stačilo jen na zmírnění drtivé porážky.

Závěrem - mužstvu chybí disciplína a hráči střední generace, dělá zbytečné fauly pramenící z frustrace. Někteří dokonce neznají ani pravidla. Druhý poločas naznačil, že mohou tuto soutěž hrát, pokud budou ochotni naslouchat a podřídit se kolektivu.

Jindřich Žižka, 26.10.2009

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Wašek | 3 1 | reagovat | [#191]
» Pondělí 26.10.2009 16:16 (upraveno v 16:17)

Jisaldinho: „No musím říct, že to bylo přesně tak jak je tu napsáno… Jen s tím rozdílem, že jsme se rozcvičovali pul hodiny předem a do kabiny jsme šli na 5 minut si říct, kdo bude puma hráč utkání… Nakonec jsme toto ocenění nezískal bohužel nikdo… Jinak nevěsíme hlavy, vracíme se ke staré tenisácké taktice, volnost nám jak vidno nesvědčí a na víc herně zatím nemáme. Je to i dost těžké hrát venkovní zápasy v sedmi lidech… Jediný co mě mrzí je, že stejné úsilí, se kterým zápasíme ve fotbálku v Dandy, nedokážeme přenést i do venkovních sportovních hal. (které nejsou přinejlepším lepší než benešovská bioska)“
Já se připojim z Pájovi a potvrzuji jeho tvrzení, že rozcvičení probíhalo již půl hodiny před utkáním (že by sme pak nemohli..?) s krátkou pauzou na poradu v kabině. A dodám, že soupeř vstřelil asi 5 gólů z rohu – signál a střely z dálky.
Dobře dostat tuhle dvanáctku brzo na začátku sezony, těším se už na opravdovou Tenisáckou hru :-D

Frantík | 3 1 | reagovat | [#192]
» Pondělí 26.10.2009 23:05

Naprosto souhlasim s tim, co bylo receno v tomto clanku a doufam, ze uz v pristim kole se muze souper tesit na stary dobry Tenisaky, ktery mu nedaj vubec nic zadarmo a znechutej mu hru natolik, ze bude odjizdet z Neveklova s placem, pokopanej a bez bodu!!! :)

hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!