Sezóna již skončila, Tenisáci však nespí

Jak obě ligové soutěže tak i ta pohárová zdárně dospěly do svého konce - připomeňme si je proto v malém shrnutí. Co vše se událo, jak probíhá letní přestávka a co vše se chystá do sezón dalších?

Sezóna již skončila, Tenisáci však nespí

Sezóna 2008/2009

Další sezóna je u konce a s ní i všechny soutěže. Podařilo se splnit předsezónní plány a cíle? Co přinesla a ukázala? Pojďme se podívat a zjistit jakými úspěchy či neúspěchy nás obdarovala.

Tenisáci "A", okresní přebor

Úkolem bylo, jako každoročně, dostat se už konečně po předchozích nezdarech na medailovou pozici. A naše Áčko plnilo tento cíl velmi poctivě. Tým se v průběhu sezóny držel s přehledem na 2. místě za suverénním Žejdlíkem Benešov.

Bohužel, vzhledem ke konečné hráčské neúčasti a obměně, svými zbytečnými ztrátami dáváme šanci Olbramovicím na 2. místo a ti ho pochopitelně neodmítají. Přesto se tým již konečně dokázal umístit na bedně (3. místo), a to se dá hodnotit jako úspěch.

Gólově se prosadil především Lukáš Zoubek, předsezónní posila a vítěz střelců i kanadského bodování.

Bilance 14-4-4 | 107:37 | 46 bodů

Tenisáci "B", I. třída

Béčko bylo v nelehké pozici - obhajovalo předchozí dva tituly. Tento úkol se zdál býti velmi obtížným, neboť hlavní tažná síla přesunula své myšlenky do "A" týmu.

A ačkoli jsme první turnaj uhráli nejvíce bodů za poslední 3 roky, po půlce sezóny a ostudných debaklech (2× 0:6 a 1× 0:8) se tým dostal do svízelné pozice někde ve středu tabulky a bylo na čase s tím něco udělat. Bylo potřeba hrát na body a úspěch začala slavit naše defenzivní destrukce. Výsledkem bylo 9 bodů a tým se dostal opět do hry o "bednu", avšak titul byl již dávno ztracen.

Konečné 3. místo měl ve svém osudu poslední soutěžní zápas - bohužel pro nás nedopadl ideálně("Tak co ryby? Připluly?") a tým obsadil 4. "bramborovou" pozici.

Bilance 12-4-6 | 66:53 | 40 bodů

Pohár ČMFS

Rozporuplné výsledky nás nakonec dovedly až do krajského čtvrtfinále, kde nám vystavila stopku Příbram. Avšak hezky od počátků. V předkole nám byl přiřazen celek Ďáblové Jablonná. Soupeř velmi dlouho kousal a podařilo se ho zlomit až třemi slepeným góly v závěru utkání. 5:2 (2:2).

Postup do prvního kola nám přichystal soupeře z divize - PK Třebusice. Bylo to pro nás první velké prověření, a to prověření s úspěšným koncem. Po vyrovnaném boji Tenisáci opět udolávají soupeře góly v závěru utkání - 4:1 (0:1).

Odměnou za to nám byl zápas s úspěšným druholigovým celkem, Arsenalem Benešov. A užili jsme si ho do míry vrchovaté, v euforii odehraném zápase otáčíme výsledek v náš prospěch 5:3 (1:2).

Přišlo tedy nečekané čtvrtfinále a s ním i pekelně studená sprcha. Po příbramské exhibici se loučíme s Pohárem ČMFS výsledkem 0:10 (0:7).

Sezóna následující, sezóna 2009/2010

Vzhledem k odehraným zápasům v Poháru ČMFS a zkušenostem z nich načerpaných, se "A" tým rozhodl pro postup do Středočeského přeboru. Jak se mu bude herně či výsledkově dařit je ve hvězdách. Budeme držet palce! "B" tým projde některými změnami - pohyb hráčů mezi "A" a "B". Ovšem další velkou, avšak doposud nepotvrzenou novinkou je založení "C" týmu. Uvidíme jak se situace vyvine.

Co se právě děje?

Aktuálně se chodí páteční večery, obvykle v 20:00 na fotbálek do S-Centra, takže každý tenisák je vítán, info o konání by mělo být pravidelně zde na webu.

Co dalšího se bude dít do začátku nového ročníku? Nechme se překvapit ...

Ondřej Žižka, 16.6.2009

Opravdu chcete smazat tento příspěvek?

Komentáře

Přidat komentář 
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!

Captcha
Pokud nechcete vyplňovat jméno či opisovat kódy, přihlašte se či se zaregistrujte.

Tučný text **text**
Text kurzívou //text//
Odkaz s popiskem "popis":odkaz
Seznam Odrážkový
- položka 1
- položka 2
- položka 3
Číslovaný
1) položka 1
2) položka 2
3) položka 3
Nový odstavec Dvojité odřádkování

Více info zde

Wašek | 3 1 | reagovat | [#22]
» Středa 17.6.2009 08:33

Stejně bych se chtěl podívat na video z toho posledního zápasu :-)

Ondra | 3 1 | reagovat | [#23]
» Středa 17.6.2009 15:41

tak to abysme vypsali inzerat na kameramana, redaktora, maserku … :-)

Wašek | 3 1 | reagovat | [#25]
» Neděle 26.7.2009 22:14

…černošku…

hideall showall edit hidemenu
Položky označené hvězdičkou * musí být vyplněny!